Dags kasta om dygnet igen – men äntligen ledigt

Den här månaden är lite kaos, jag är inget fan av toklite sömn och kasta om dygnet hejvilt till höger och vänster mellan dag och natt.
Lite väl mycket den här månaden med fackliga möten som gör att jag får ledigt från natt men istället 4h sömn innan det är dags för möte.

Den här gången blir det också brutalt men på sättet att på 24h ska jag vända totalt på dygnet. Kliver av 6.15 idag och 08.00 imorgon ska jag vara på jobbet igen för att Skyddsombudsdag. Brukar inte vara människa de morgnarna, eller jo, från början men nånstans vid lunch brukar hjärnan tycka det räcker och gå och somna om istället.

Mindre bra oftast och det som är på eftermiddagen på onsdag är det nog bra om  jag är vaken på så får väl dricka massa kaffe eller nåt. Intressant med såna dagar och kul träffa andra Skyddsombud så man kan dela och diskutera erfarenheter.

Ska dock bli väldigt skönt vara ledig några dagar.
Se om det går att hitta på några roliga saker, förhoppningsvis träffa lite trevliga människor. Och absolut hoppas jag på att få se Bajen live på lördag.

Behöver mental återhämtning då det just nu sliter väldigt mycket med varje arbetspass och vända. Mer än det gjort förut. Sliter väldigt mycket mentalt och jag kan inte riktigt göra nåt åt det mer än försöka samla positiv energi och göra roliga saker för att få den energin när jag är ledig. Men jag jobbar på en långsiktig lösning, för det här är inte hållbart nånstans.

Och även se till träna så kroppen mår bra. Ger energi även om den blir lite väl inkapslad under vändorna sen men det kanske går träna innan nåt pass per vända, överlevde ju igår iallafall och kom hem utan att krocka så kan vara värt testa även framöver.
Bara motivationen stannar kvar.

Ska därför försöka få in 3-4 träningspass också är tanken. Beroende på vilka dagar det blir får jag se hur uppdelat jag gör det. Måste matcha med ridning så musklerna orkar allt på bästa sätt. Hade tänkt träna ikväll men ska till tandläkaren (för hundrafyrtioelfte gången….) och måste i säng tidigt så får se om det är smart träna då.
Innan är det högst tveksamt om jag kommer upp i tid och behöver sömn också så det är lite dubbelt. Får se, vaknar jag för tidigt kan det vara värt träna innan, annars får jag se om det blir ett kort pass efter eller om armar och axlar får vänta till fredag.

This entry was posted in Blogg, Jobb, Livet and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply