Ursäkterna vann inte idag heller

Nej, än så länge vinner disciplinen över ursäkterna. Enda dagen denna vecka jag kunde träna men väcktes av nån idiot som busringde på dörren 1h innan jag skulle upp så var lite seg från början.

En dag på kontoret full med möten gjorde motivationen både större och mindre. Första mötet gjorde mig skapligt irriterad på ett uttalande så då ville jag träna. Sista mötet hade dock syrebrist så då försvann orken.

Men, efter sista mötet bestämde jag ändå att jag äter så mycket onyttigt och är så stel så framförallt ryggen behöver en genomkörare. Sagt och gjort, till gymmet för 45min med rygg och bänk mestadels.

Skönt efter ha varit där. Ätit och snart bara hoppas på bra sömn trots sen träning. Har ni några motivationstips att dela med er av?

This entry was posted in Blogg, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply