Om mig

Jag är en journalistutbildad tjej som gillar att skriva.
Jag gick min utbildning i Kalmar, 2006-2009, på Högskolan där som numera heter Linnaeus Universitet. Bra utbildning och trevliga människor gjorde de åren till bland de bästa i mitt liv.

Efter examen hamnade jag i Göteborg.
Gjorde ett halvårs praktik på Göteborgs Postens sportredaktion, 2010, som jag verkligen gillade och trivdes med. Sport är det jag brinner mest för och där min största kunskapsexpertis finns.

I Göteborg jobbade jag även på lokaltidningar som kom ut i sex stadsdelar 2011. Det var väldigt omväxlande och givande. Att skriva om så många olika saker varje dag och till varje nummer var lärorikt och roligt.

Sedan gick flytten tillbaka till Stockholm när hemlängtan gjorde sig lite påmind. Familjen, vännerna och Hammarby drog hårdare och hårdare. Här har det blivit jobb som marknadsundersökare än så länge, även det var lärorikt.
En vän tipsade mig om väktaryrket vilket jag sökte till och hamnade i och där har jag blivit kvar. Snart 7år, för två år sedan bytte jag dock till att jobba mestadels i företagets Larmcentral.

Familj, Vänner, Hammarby, Hästar och annat som betyder mycket för mig upptar min tid när jag inte tjänar in pengar till mat och husrum.

Leave a Reply