Nytt år – Nya möjligheter, eller?

Eller vad ska man säga?
Det är nog så jag väljer att se det. Även om jag samtidigt inte riktigt tror på att saker ska börja hända bara för att det är nyår.
Vill man göra nåt och har bestämt sig fungerar vilken dag som helst.
Däremot kanske det är lättare för vissa att ha något att hänga upp det på.

Nya möjligheter har man väl på samma sätt varje dag.
Allt beror på hur man ser det och tolkar världen och de valmöjligheter och alternativ man får. Jag tror inte riktigt på nyårslöften därför och avger bara ett de senaste åren, men det gäller varje dag varje år.
Sluta bry mig om och lägga energi på människor som inte bryr sig ett dugg om mig.
Nån gång kanske jag lyckas…

Men efter att ha “firat” nyår på jobbet eller ja, för att vara exakt i tofflor i vardagsrummet, väckt av fyrverkerierna när jag sov inför jobbdagen. Så har jag ätit alldeles för mycket onyttigt i min ensamhet, men jag kände för det och ville så då gjorde jag det.

På onsdag blir det mitt nyår 🙂 Då börjar året på riktigt för mig.
Förhoppningsvis med årets första gympass, även om jag fortfarande saknar mål att sikta emot och inte riktigt vet varför jag fortsätter när det inte ger några direkta resultat.
Kosten är väl det jag borde ta tag i men jag saknar verkligen motivation så vi får se hur det går. Där skulle jag behöva ett realistiskt mål eller något som motiverade mig mer än att jag nog skulle må bra av det…

Alla tips mottages tacksamt, jag kan om jag vill men är trött på måsten och att tvinga mig, vill liksom vilja det hela så det inte blir sån press och stress av det.

Sen får vi se hur ledigheten utvecklar sig. Finns lite planer som kan göra att årets inleds trevligt men jag har inget direkt emot att vara ensam hemma heller och kanske fixa lite mer där, det behövs när energin faktiskt verkar finnas lite grann i alla fall.

Så, Gott Nytt År mina vänner!
Hur ni än firade och hur ni än ser på vad en nyårsafton och ett nytt år innebär!
Jag hade oväntat bra utsikt över fyrverkerierna från mitt vardagsrum insåg jag när jag snubblade upp inatt.

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply