Bättre

Rent generellt mår jag bättre.
Mentalt är det mycket bättre. Det positiva beskedet från läkaren hade nog mer effekt än jag trodde. Jag var nog helt enkelt betydligt mer påverkad än jag  trodde och kände.

Däremot är känslorna på utsidan. Reagerar på småsaker både upp och ner, även om ner inte är lika djupt och inte lika varaktigt. Men känsligt är det.
Är heller inte lika rent utmattad även om jag gärna skulla sova typ tre dagar i sträck eller nåt sånt. Däremot håller inte ryggen för det vilket gör det ironiskt.

Har insett att egenvärde helt enkelt kommer inifrån, däremot kommer jag få svårt leva efter det på ett bra tag men det är ju fortfarande fakta. Jag är bra på att säga det till andra men betydligt sämre på att leva efter det själv.
Vad gäller en del personer som haft stora roller under hösten har jag börjat komma till insikter, det ena är ingen direkt rolig insikt, den andra är nog bara bra.

Att inse att man bara duger när någon behöver en är inte första gången jag märker av. Men det här satt lite djupare, gjorde kanske inte ondare men sved ändå rejält. Att inte fråga hur någon mår ens utan bara direkt fråga om man kan göra det eller det.
Jag menar, visst, jag hjälper gärna mina vänner både privat och jobbmässigt men ska ni vara mina vänner räknar jag ändå lite med att ni bryr er om hur jag mår också, inte bara vad jag kan göra för er.

De som däremot ofta ställer upp utan att förvänta sig något, det är så att jag får dåligt samvete för att jag inte kan göra något tillbaka. Det finns inget jag kan “betala” tillbaka med, därför blir jag mer glad när såna tillfällen dyker upp att de kanske ber om nåt.
Även om efterdyningen kanske inte blev som jag hoppats ändå.

Börjar nu bli nervös för onsdag och även för julen.
Det är så mycket som ska hinnas med och jag tar som vanligt ut att jag inte kommer få typ nån sömn i förväg och oroar mig för det också. Men det måste gå bra på onsdag, det bara måste.
Och julen lär gå den också, tror alla julklappar är fixade. Sista adresserna till julkorten skrevs idag. Bara frimärke och invänta rätt dag att posta dem på.

This entry was posted in Blogg and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply