Galen vecka -ledig men inte ledig

Eller jag kommer ju vara ledig från jobbet.
Men de fyra dagarna är så fullspäckade att det kommer kännas som jag körts i en mangel när det är dags för nästa jobbvända tror jag.
Men det är saker som måste göras typ igår, saker som behöver göras inom kort och saker som helst ska göras omgående.

Och sen två roliga (förhoppningsvis) ridlektioner också.
Roliga men tar bort själva totala ledighetsfaktorn.
Men ja, det är självvalt även om det blev lite mycket på en vecka.

Börjar med för lite sömn för att göra ett 8e (tror jag) besök hos tandläkaren inom 9 månader. Börjar bli extremt trött på eländet nu, inte nog med att jag har nära nog tandläkarskräck, det är dessutom rejält dyrt med så många besök.
Den här gången bör jag iallafall få rabatt eftersom jag är högst tveksam till om de gjorde ett godkänt jobb när de satte fast den eftersom den lossnade lite typ dagen efter.
Men oavsett måste den fixas ordentligt så det går äta igen utan att oroa sig.

Tisdag ska jag be böner till vilken högre makt som helst…
Då ska bilen besiktigas. Känns som att de lär hitta nåt så den inte går igenom men ska se om jag kan fixa småfelen innan iallafall. Med lite tur och hjälp kan det gå, hoppas jag.
Efter besiktningen, om jag inte får körförbud vill säga, så är det styrelsemöte med facket, det blir nog trevligt å intressant.

Onsdag och Torsdag är det ridning på kvällarna. Någon av dagarna hoppas jag kunna byta en fin födelsedagspresent så jag kan använda den och den andra dagen ska jag tvätta.
Hoppas på roliga hästar och bra samarbete med dem de kvällarna så jag kan få lite mer energi inför en jobbvända jag är livrädd för.

Oh well, kan bli en bra vecka. Lite väl hektisk för min smak just nu, känns som jag behöver och vill ha det lugnt med vila för att komma ikapp mig själv.
Var på väg men känns som jag har en bit kvar ändå. Eller så behöver jag bara lite lugnare tempo överlag helt enkelt.

Se om det hinns med någon promenad vid Magelungen denna ledighet också

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply