Nostalgi och tankar

Fortsätter nostalgiåtertåget med fotbolls VM från 94.
Jättekul att SVT sänder alla Sveriges matcher även om jag gärna sett även de andra ländernas. Jag vet att jag såg en del av det mästerskapet när det var men jag kommer inte ihåg vilka matcher så det är kul se igen. Dessutom är minnena något vaga så här 26år senare.

Lite bitterljuvt se Ingesson som så tragiskt gick bort i sjukdom för några år sen.
Men desto roligare se min favorit Brolin när han slår igenom, Blomqvist som jag alltid gillat och att se Dahlin och Andersson på topp när de var som bäst. Patrik Andersson i backlinjen är grym men kommer bli ännu bättre.

Så det är ju en fördel när jag är mer eller mindre förvisad till hemmet och mina egna tankar. Tänker lite för mycket på vad som hänt senaste månaderna på flera plan.
Hur jag ska hantera det.
Rätt nyttigt har det varit till stor del, kommit fram till en del bra grejer, tror jag iallafall.
Men inte allt är bra, för mycket tankar i inte helt självvald ensamhet kan ge negativ spinn.
Men hoppas det ska vända snart helt enkelt, när den förbannade hostan ger sig så jag kan träffa folk på rekommenderat avstånd eller iallafall prata med folk igen 🙂

Känner mig konstigt behandlad av flera som ska vara mina vänner. Men det är väl så det är helt enkelt, man lär sig vilka som är ens riktiga vänner genom vad som görs, inte vad som sägs. Handling så mycket viktigare än ord och så lite kan betyda så mycket.

Brutna löften är bland det värsta jag vet, ge inte ett löfte ni inte tänker hålla.
Så enkelt är det i min värld. Lite svart och vitt men va tusan, bättre säga man ska försöka då än att lova det om man inte är säker på att man kan/tänker genomföra det.

This entry was posted in Blogg, Fotboll, Livet, Sport and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply