Inget ont..

Nej, man får se det så.
Inget ont som inte har nåt gott med sig.

När tråden lossnade måndag kväll försvann möjligheten till fast föda. Tur jag har måltidsersättningar i massor och en snäll kollega/vän som gav mig två ännu bättre igår natt så jag skulle både få i mig den näring jag behöver samt helst inte vara alltför hungrig.

När jag åt frukost onsdag kväll var det 47h efter de ödesdigra pommes fritesen.
Då har jag om inte annat bevisat för mig själv att jag klarar mig utan “riktig” mat i två dygn utan att somna, bli för grinig, obehagligt hungrig eller inkapabel att göra mitt jobb.
Det är skönt att veta och känns lite som en seger över mig själv typ.
Men ska jag gå på sån diet vill jag gärna välja när själv så jag kan mentalt förbereda mig lite och ställa in mig på det.

Sen att besöket hos tandläkaren, där jag överväger skaffa klippkort då det här var 4e besöket på ett halvår cirka, inte gick alls som jag tänkt gör det mindre bra.
Det gör inte ens mina obehagskänslor inför besöken mindre att jag får gå så ofta, hade ju varit ett bra plus men icke, tycker det e lika obehagligt varje gång.
Tydligen var tråden så förstörd att den inte gick att fästa så de tog bort den, gjorde avtryck och ska sätta dit en ny om en vecka.

Extremt märklig och obehaglig känsla att tänderna är “fria”… Känns som de är lösa och sprintar tillbaka till hur de såg ut innan tandställningen. Lär ju inte gå så fort men känns verkligen som de är lösa när jag rör dem minsta lilla. Hoppas det går över för annars blir det inte så kul äta ordentligt till helgen. Även om de sa jag kan äta vad som helst.

Typ såhär ser jag fram emot att äta och fira min födelsedag i helgen. Om jag vågar tugga alltså…

 

Ser inte direkt fram emot sätta dit en ny tråd heller. Tar tid och framförallt kostar det flera tusenlappar. Å sen e jag tydligen så stressad att jag biter ihop tänderna på natten… vilket kan orsaka att tråden går sönder samt ger märken i tänder och spänningar i käkarna.
Det sistnämnda har jag inte märkt men stressad har jag varit och är så det kan säkert stämma. Mindre sugen på bettskena på natten, dels verkar det obekvämt och dels kostade det väldigt många tusenlappar till.

Verkar som jag får sluta träffa folk eller göra saker och jobba varje natt framöver ungefär.
Nåt att se fram emot…

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply