Extra dag som började trevligt

Idag var en extra dag, skottdag, eftersom det är skottår. Hade jag haft lite mer bråttom när jag föddes hade jag fyllt 9år idag. Det hade varit riktigt kul och botat all form av åldersnoja 🙂

För mig i år blir det mer en extra dag på jobbet. Eller hur man ska se det, ingen skillnad direkt iallafall. Men annars är det mest lite kul med extra dagar vart fjärde år.
När jag var yngre hade det nog varit en mardröm fylla år på skottdagen, nu hade jag tyckt det varit jättekul.

Började iallafall skottdagen bra med att efter jobbet fredag mot lördag, eftersom jag slutade 01, hälsa på en kompis. Har ju möte på jobbet sista fredagen varje månad, arbetsmiljömöten. ska ge effekt men inväntar den fortfarande även om jag tycker mötena är bra och givande.

Ser inte så aptitligt ut men tror mintkrokantkladdkakan smakade bra iallafall.

Dock var det trevligare ta en fika med kompisen sen, ses alldeles för sällan. Men det verkar vara fullmåne, massa märkliga, sega, irriterande samtal på jobbet där folk verkligen vägrade förstå och lyssna. Sen lyssna på hotellgästen som vägrade förstår och bara envisades med att hon hade rätt och skulle få som hon ville.
Han var ett under av tålamod, jag hade aldrig orkat med det med tanke på mitt humör de här dagarna.

Hade lite trevligt snack sen, det är verkligen guld värt med såna samtal.
Riktiga vänner som finns där är det som gör att man orkar med resten och får iallafall mig att må mycket bättre.

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply