Hammarby 2020

Nu börjar säsongen snart, kommer bli en märklig säsong.
Gillar inte riktigt hur Dplay gör men telia gjorde en hyfsad deal så jag tror min månadskostnad egentligen går ner. Även om det är mycket pengar så vet jag att jag vill se matcherna. Kommer inte hinna se alla live men när jag får sen på TV går den iallafall spela in. Men det kommer bli stressigt.

Jag vet inte hur jag ska tänka eller prioritera riktigt men det får lösa sig.
Bara hoppas det går bra men känns alltjämt surt att behöva betala dubbelt för att se matcherna alls. Gillar inte riktigt “kravet” på att stå kvar. Men mer om det senare.

Jag gillar faktiskt inte heller att Hammarby i år tillhör favoriterna även om det naturligtvis är roligare än att vara kandidat att åka ur. Men det känns lite som hybris även om vi har ett bra lag i år. Dock tror jag tappet av Djurdjic blir kännbart, mer kännbart än många tror för där har vi inte fått in någon ersättare. Paulinho kan bli en oerhört bra värvning om han inte peakat  men han är ingen arbetsmyra vilket märktes tydligt i de Cup matcher jag såg innan pandemin bröt ut. Abbe Khalili har talang, bara hoppas han får ut nåt av den.

Gustav Ludvigson tror jag kan bli något extremt bra i år. Han verkar springa på allt, kämpar hela tiden, är rätt tuff och hård samt kan göra mål.
Hammarbys största problem tror jag kommer bli skador, vi har haft mycket problem med skador senaste åren, rena överansträngningsskador såsom baksida lår och liknande.
Det tror jag kommer bli ett större problem i år med det täta matchandet som kommer att bli. Får hoppas fysion har stenkoll på alla grabbarna helt enkelt.

Jag tror det kommer bli som förra året, att offensiven är bra, framförallt så länge Tankovic stannar och Kacaniklic inte lämnar. Ludvigson kommer bli viktig över hela planen.
Dock viktigt backlinjen får ordning på sina skadeproblem, inte lovande att både Magyar och Sandberg saknas till premiären. Sandberg har lite väl mycket skadeproblem för att jag ska vara nöjd och något någon borde gå till botten med.

Men de första matcherna ska bli väldigt intressanta att följa, se hur spelet fungerar, de borde rimligen ha hunnit träna ihop sig väldigt bra men det brukar ofta hacka i början av en säsong. Ska vi vara ett guldlag är det viktigt vara med från början.

Jag tror dock Malmö och AIK blir för svåra. De har gjort bra värvningar och jag tror de har en jämnare spelstil som håller över en hel säsong samt bredare trupp och brukar inte vara lika lidande av skador.

This entry was posted in Allsvenskan, Fotboll, Hammarby, Sport and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply