Bakning är både roligt och gott

Att baka är för mig väldigt viktigt. Det är både roligt och gott.
Kan vara typ nyttigt om det är surdegsbröd men mest är det roligt.
Både roligt att skapa och ännu roligare att bjuda folk jag känner och se att det uppskattas. Då känner jag mig typ nöjd med mig själv, att det är nåt jag är bra på och kan klara av på ett sätt som till och med gör mig nöjd.
Experimentera och verkligen bli nöjd med resultatet. Det är riktigt kul.

När jag bakar har jag självförtroende, jag vågar testa saker och experimentera lite istället för att slaviskt följa receptet. Det är jättekul när mina bakverk efterfrågas eller till och med beställs. Högst betyget måste nog vara det jag fick i november när jag tillfrågades om att baka två vänners bröllopstårta.
Den ska i och för sig inte vara traditionell tårta för sånt är inte min grej, det ska vara flera kladdkakor och det är betydligt mer min grej.

Det ska bli jättekul att göra dem. Jag är dock rätt nervös men det ska nog lösa sig. Blir många olika testbakningar innan dess med storlekar och smaker för att det ska vara perfekt till augusti. Men det kommer nog vara skapligt nervöst ändå den dagen.
Men är mycket som ska bestämmas tills dess. Men jag ser fram emot det hela vägen.
Bara jag får testa tillräckligt blir det nog bra.
Måste bara hitta några frivilliga som vill smaka och uttala sig under kommande halvåret.
Frivilliga får gärna anmäla sig!! 🙂
Om det blir nåt födelsedagsfika för mig så blir det nog lite experiment redan då.

Mjölkchokladkaka lär vara en smak i augusti

This entry was posted in Bakning, Blogg and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply