Stress men lite roligt

Då var det dags för ledighet. Sista dygnet har varit tufft när det blev för lite sömn för att jag skulle på möte och då nästan alltid sover dåligt och stressat för att jag typ är rädd inte vakna i tid eller nåt.

Var såklart 30min tidig till kontoret därför… Men pratade kort med pappa inför turen till landet i helgen och njöt av solen.
Mötet gick väl okej, alltid intressant men ibland inte riktigt så mycket framåt som jag skulle vilja. Kanske är jag som hoppas för mycket eller tycker och tror för mycket.

Får väl se framöver, borde hända en hel del inom rätt kort tid.
Men ska bli väldigt skönt sova lite mer ordentligt idag även om det är dags vända dygn för att hinna med allt denna ledighet.

Ska hitta en ny bil e tanken. Ska verkligen försöka lösa det denna ledighet, bara någon som kan mer om bilar än jag har tid att följa med. Jag känner mig skapligt stressad över det, att jag inte kommer kunna köra en annan bil, att jag kommer bli pålurad en bil jag inte trivs med eller få ett måndagsexemplar typ..
Riskera genomföra en affär i en hast bara för att få det gjort, det kan funka ibland men är ingen bra idé när det kommer till en ny bil.

Jag ska ju (förhoppningsvis) använda den i många år framöver så det är ju bra om jag trivs med den. Det kostar dessutom en hel del så därför också viktigt det blir rätt.
Men ja, det är lite kul också. Köra något lite kvickare kanske fast också läskigt.
Få allt att funka och liksom lära mig en ny bil med dragläge och hur den vill växla och får plats och allt.
Alltid osäker med nya saker så men det får helt enkelt lov att gå för har inte mycket val.
Håll tummarna för mig några dagar framöver att jag hittar en bra bil, helst inte för dyr och som jag trivs med så är ni snälla!

Tips på bilmärken jag bör kolla på eller bör undvika tages tacksamt emot!

Fick en rolig inbjudan också igår, så något att verkligen se fram emot 🙂

Fin utsikt på promenaderna runt Magelungen

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply