Slagskeppet Czester

Kul med en häst jag gillar som omväxling. Men jag känner mig inte stor bredvid honom.
Han är väl 10cm högre i mankhöjd än vad jag är lång.
Men han är rolig, det är en fin häst som kan mycket.
Men man får jobba för varje steg.

Fick några “lysande form”, “bra jobbat” och “snyggt ridet” av ridläraren under timmen. Men jäklar vad jag fick slita för vartenda steg… Fick ett antal “bra kämpat” också så det märktes väl iallafall. Lyckades dock också göra sluta i varje varv i alla gångarter vilket var den tänkta övningen så får vara nöjd med det.

Är rätt nöjd överlag med lektionen även om jag saknade orken sista 10min.
Jag undrar lite om jag kommer kunna röra mig imorgon dock 🤔😅 med tanke på hur jag kände dels under lektionen med krampkänning i båda baksida lår i omgångar. Insåg dessutom att min vänstra underarm och dess fingrar måste tillbaka till gymmet.
Orkade knappt hålla tygeln, kändes fjantigt ungefär.

Blir intressant orka rida imorgon också men jag hoppas det blir en rolig häst och rolig lektion det också. Helst kanske något lättare modell 😀
Men överlag riktigt nöjd med lektionen.

This entry was posted in Blogg, Hästar, Livet and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply