R.I.P. Fredrik Larsson – alltför tidig, onödig död

Nåddes häromdagen av en flash från Aftonbladet om att f.d. landslagsspelaren Fredrik Larsson hade omkommit i en trafikolycka.
Tänkte lite snabbt men kopplade inte vem det var.
Sen såg jag på Facebook i Hammarby grupper  R.I.P Fredrik, då reagerade jag, klickade in på artikeln och ser att det handlar om den Fredrik som var strålande bra och tongivande i Hammarbys handbollslag som vann tre raka SM-Guld 2006-08.

Blev påkörd när han var ute och cyklade. Så fruktansvärt onödigt och tragiskt!
Efterlämnar fru och två små barn.

Han var verkligen en grym spelare, lämnade Bajen efter gulden och spelade i riktigt bra lag utomlands. När han kom hem till Sverige igen så gick han tyvärr inte till Bajen utan till Sävehof, sedan utomlands igen och avslutade karriären i Alingsås.
Jag kommer fortfarande ihåg hur han kunde dominera matcher med sin blick och som speluppläggare och att han dessutom hade ett bra skott.

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/dOeRjJ/forre-vm-spelaren-dod-i-olycka?fbclid=IwAR3x-u_4JOCqRV2rB2YuCjSfyJS2-F_2kMwR8GIam11vQGYcP46LSmm85Xo

Fredrik fortfarande i matchtröjan efter andra guldet taget i Globen.

Väldigt glad Fredrik Larsson efter andra SM-guldet.

Lyckades få en fin souvenir efter andra SM-guldet. Handledsvettbandet från just Fredrik Larsson. Och nej, jag räknar inte med att någon ska förstå innebörden för mig med det 🙂

This entry was posted in Blogg, Hammarby, Handboll, Livet, Sport and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply