Kroatien fortsätter vinna och familjemiddag

Åkte till föräldrarna för att leka teknisk support och iallafall göra något utanför lägenheten denna ledighet.
Kopplade in Wi-Fi förstärkare men jag är skeptisk, den fungerar nog men blev väldigt varm så de måste komma ihåg dra ur den när den inte används.
Obehaglig maskin på det sättet.
Men bra om pappa kan få sitt arbetsrum.
Lite röjmani har de fått måste jag säga men jag kan väl bara hoppas bli smittad lite lagom så jag kan få mer ordning här hemma. Fick middag på restaurang också som avslutning på kvällen. Sen hem och vila för mentalt är jag inte där jag borde av flera skäl. Ser inte riktigt fram emot kommande vecka men den ska gå den också, på ett eller annat sätt. Bara köra på!

Såg Kroatien i näst sista matchen innan semifinalerna. Cervar verkar ha lärt sin läxa från föregående mästerskap. Gick runt på nästan bara reserverna. Mandic och Stepancic hoppade in några gånger men i övrigt var det bänkspelarna som vann den här matchen. Skönt att se de kan vinna ändå även om det var knappt.
Bästa insatsen kom från målvakten Ašanin som jag knappt sett hittills. Överraskade positivt och det behövs för efter Alilovic eller egentligen nästan efter Zola har det inte funnits någon riktigt bra målvakt i Kroatien.
Sego är dock betydligt bättre än sist jag såg honom, inte bra nog för guld tror jag tyvärr men får hopps på flow och formtopp på fredag och söndag.

Skapligt glad Stepancic efter att ha satt segermålet i slutsekunden.

Framåt gick det bitvis riktigt bra även om det är lite ojämt men det är klart det är svårare när båda världsklasspelfördelarna vilar inför kommande matcher.
Duvnjak var inne några sekunder och slog en straff i mål, hans enda insats i matchen och Cindric vilade helt. Bra de fick göra det, förut har de varit för trötta mot slutet av turneringar, förhoppningsvis orkar de spela på topp resten av veckan nu.
Seger är alltid skönt och det blir intressant se gruppfinalen på onsdag.

This entry was posted in Blogg, Handboll, Sport and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply