Ledig lördag – lite gjort iallafall

En ledig lördag i en helg utan planer.
En del saker att göra dock, såsom träna, handla, förbereda för veckan, hämta och skicka paket samt promenera lite och testa “hello fresh” måltider.

Började med att träna igår vilket gick rätt bra. Sen fick jag inte så mycket mer gjort men lagade första måltiden i matkassen, synd de är så dyra och inte går anpassa för singelhushåll, annars vore det nog bra nån gång ibland. För det var gott och lagom enkelt laga maten och tog inte så lång tid.

Idag började jag med engelska himmelska scones som jag varit sugen på länge, det är ett onyttigare recept men nån gång ibland får man unna sig lite också.
Tog en långpromenad sen, eller ja, hyfsat lång i alla fall. Rätt skönt väder men solen får gärna värma lite mer annars tror jag på kompisen som säger den är “fake news”.. 😀

Efter det hämtade jag ett paket men sen blev det inte mycket mer gjort. Fastnade i soffan med typ ingenting, inväntade Bajens fotboll som inte var mycket att hurra för även om det skapades lite chanser idag i alla fall. Ett steg framåt men saknas en hel del, bara hoppas de kan skärpa sig lite närmaste veckorna.
Unnat mig lite “lördagsgodis” också med chips och choklad, kan behövas ibland för det själsliga även om halvdieten blir mindre glad.

Men en skön dag i alla fall, trots allt.
Dock helt slut, tror jag behöver mer återhämtning både ensam med mina tankar och gärna lite social energi som jag mår bra av i längden. Får hoppas på det nästa ledighet.
Den kommande rensning/packning/evakuering/flytt har nog redan satt sig i skallen och suger energi. Får lära mig hantera det kommande halvåret och hoppas på mer information helt enkelt för annars kommer det bli väldigt tufft…

Imorgon blir det nya tag, då är det mycket som ska göras, träna, tvätta, handla, förhoppningsvis köra saker till mamma, lämna in ett paket till telia och säkert nåt mer.

This entry was posted in Blogg, Livet, Träning and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply