Ledig lördag – Riktigt bra dag

En ledig dag utan direkta planer eller göromål.
Lite saker som behövde göras som ändå tog emot bara för att jag är lite sliten.
Men började med att baka frallor till frukost, gillar fixa nybakat nån av morgnarna när jag är ledig och kommande vecka blir det mycket jobb så behövde fixa lunchmackor till jobbet också. Alltid gott och lite lyxigt med nybakade varma frallor till frukost 🙂

Sen hämtade jag mitt paket med kasein med olika chokladsmaker, ska ha det till mina overnight oats på jobbet. Blir gott testa Nötkräm och Chokladboll förutom kladdkaka som är väldigt gott men bär och granola till.

Sedan var det hemmapremiär för Hammarby, jag och mitt årskort tyckte det kändes skapligt fel se den hemifrån men det är som det är.
De 8 på plats hördes väldigt bra får jag säga. Ousted bäst på plan tillsammans med Ludde skulle jag nog säga. Kommer nog ett inlägga i dagarna om säsongsstarten.

Innan nästa fotbollsmatch som var Chelsea – Man City, FA-cup semi, tog jag en kvällspromenad i solen. Lite kallt utan jacka men lite varmt med så en varm fodrad hoodie blev en bra lösning. 30min promenad blev bra innan matchen.
Så en riktigt bra dag får jag säga, iallafall om matchen slutar som jag vill, annars en bra dag åtminstone.

Morgondagen blir lite annorlunda, får skippa gymmet troligen då jag ska köra föräldrarna till landet för säsongsöppning. Trevligt men lite synd missa träningen. Blir det inte för sent hem kanske jag hinner träna innan det är sängdags.
Ska hinna baka en kladdkaka till styrelsemötet på tisdag också.

Hoppas ni har en bra helg!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply