Bitarna faller på plats – Mot framtiden

En ganska märklig jobbvända där jag känt mig väldigt splittrad är nu slut.
Känner mig ofokuserad men det kanske inte är så konstigt. Det är trots allt den sista vändan på larmcentralen ordinarie pass som är slut. Nu bär det av mot nya äventyr.

Ska bli väldigt skönt att börja om på nytt jobb även om tiderna är lite läskiga.
För att inte tala om att lära sig allt innan det är dags ta allt ansvar.
Men det är spännande också, är lite nervös och stressad men det är så jag funkar, lite svårt tro på mig själv, att jag kan klara såna saker på bra sätt.
Men förhoppningsvis vänjer jag mig vid tiderna och det blir lättare få ordning på allting annat i livet också då.

Sakta, sakta men bit för bit ändå så verkar bitarna falla på plats. Bara hoppas det fortsätter på den inslagna vägen. Jobbet verkar ordna sig, bara läran kvar och sen ska jag klara av det också då…. Men det får så lov att gå helt enkelt 🙂
Jag kan kanske mer än jag tror, får sikta på det och leva efter det.

Har motivation att börja träna igen men ingen ork, förhoppningsvis kommer den när allt med jobbytet lugnat ner sig. Sen vet jag inte om jag vill eller borde träna just nu med tanke på Corona restriktionerna. Känns dubbelt på nåt sätt.
Får se hur det blir med det på fredag och lördag.

Sen är det lite saker, eller ja, mycket saker, i lägenheten som jag måste ta tag i och få ordning på. Vet inte riktigt vart jag ska börja bara och det är lite problemet.
Sen ska det hämtas flyttlådor från föräldrarna men då måste jag få hjälp från någon helst med att iallafall köra en mindre skåpbil.
Kanske bärhjälp men den biten kan jag klara iallafall om jag måste, jag hatar verkligen att be om hjälp överhuvudtaget.

Sen är det mycket annat att ta tag i steg för steg på många nivåer.
Men en sak i taget så ska det nog lösa sig det också.
Nu blir det några dagars ledigt som började med ridning ikväll. Halvgrupp och Ossi med galoppfattningar och avbrott.. Insåg hur mycket jag verkligen måste tillbaka till gymmet om inte annat.

Hoppas på lite positiva nyheter och samtal under ledigheten och alla tips på hur man kommer i säng alldeles för tidigt mottages tacksamt.. 🙂

This entry was posted in Blogg, Jobb, Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply