Dränerad på energi

Jag blir så trött, all energi bara försvinner när jag fortsätter att höra vad  som händer och görs trots att jag försöker och försöker göra något åt det.
Men jag kan tydligen inte göra något, det lönar sig inte vad jag än gör.
Oavsett hur mycket jag kämpar så blir det inget resultat och det känns som att en del anser att det är mitt fel, eller iallafall att jag borde kunna göra något åt det.
Det känns mest totalt hopplöst och jag känner mig tom.

Men jag ska tydligen kunna åtgärda allt…
Japp, allt. Jag vet inte hur, men jag försöker verkligen göra mitt bästa, kanske lite för mycket. Eller, det går väl inte göra det för mycket men jag känner hur det drar slut på all min energi när jag inte får någon effekt vad jag än gör.
Men får väl försöka utvärdera och välja var jag ska lägga min energi framöver.
Det måste helt enkelt ge något tillbaka för att jag ska orka fortsätta.

När jag just nu inte kan träna heller så är det ännu svårare få energi och känna jag kan påverka något. Men får se om jag orkar fortsätta träningen, känns lite hopplöst just nu det också, har inga mål och då är det svårt för mig att motivera mig även om jag mår bättre av det och det borde räcka.

Men har just nu ingen energi alls i princip och då är det väldigt mycket svårare motivera sig till något alls. Så den här ledigheten har jag inte gjort mycket, tränat lite och sett Bajen.
Annars mest försökt vila och komma ikapp mig själv.
Hantera alla tankar som väcktes i fredags på flera plan.
Hade kanske varit trevligt träffa nån människa men har för lite energi för att orka känna det som jag “jagar” folk om jag frågar om nån vill hitta på något.
Så det får väl komma senare.

Fem tips på att öka din inre energi!

Ska testa några av de här tipsen tror jag om jag kan, se om de hjälper.

This entry was posted in Blogg, Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply