Rastlös men fast på jobbet med mycket tankar

Är väldigt rastlös vilket är väldigt irriterande.
Vet inte riktigt varför men tror det är för att det är en del kaos runtomkring och händer en del saker som är utom min kontroll.
Sen att jag börjat träna gör att jag får mer energi överlag men jag har just nu ingenstans att göra av den. Är fast på jobbet i 3 nätter och är tveksam till att träna mellan pass men ska testa det någon gång framöver iallafall.
Annars kommer jag inte få ihop mängden träning jag vill.
Måste bara få in tillräcklig vila och sömn också. Blir en intressant balansgång.
Jag hoppas verkligen att motivation och energi räcker till för att klara den.

Har en brutal träningsvärk i ungefär precis varenda muskel i hela ryggen efter lektionen på Laninthe igår. Lite roligt när det inte kändes så jobbigt under lektionen. Men det gör typ ont att andas så tydligen jobbade ryggen på bra 🙂
Trots det så har jag en stark lust att gå och träna… Skulle inte ge så mycket för gör lite väl ont men har lusten. Hoppas den är kvar till måndag när jag ska träna igen…

Har lite för mycket tankar jag bollar runt just nu och då vill jag egentligen gå ut och gå. Men det går liksom inte på jobbet. Därför går de bara i cirklar egentligen.
Så fastnar ofta i tankarna om huruvida jag skulle klara av vägen till ett delmål och även själva målet i sig. Många tveksamheter. Vissa bottnar i ren osäkerhet, andra i att jag ger mig ut på väldigt outforskat område, låååååångt utanför min comfort zone.
Och det är alltid nervöst.
Men har hört det ska vara nyttigt utmana sig själv också.
Så får se var allt landar, hoppas hitta nån bolla lite saker med bara.

Har ni några tips hur man botar rastlöshet är de välkomna 🙂

Skulle bra gärna vilja gå ut och gå imorgon istället för att jobba..

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply