Förändring behövs och det snart…

Det är dags för förändring.
Det måste ske en förändring.
Både mentalt, fysiskt och i den fysiska miljön runt mig.

Som det är nu är det för mycket som får mig att må dåligt.
En del saker kan jag påverka helt själv, andra behöver jag hjälp utifrån för att få ordning på. Och en del kan det underlätta med stöttning för att genomföra.

Men jag har påbörjat det hela iallafall.
Både genom att skaffa gymkort som jag faktiskt använt en del hittills, problemet kommer bli nu när jobbet är igång igen. Var när jag började jobba natt som jag tappade gymmet förra gången. Får hoppas motivationen räcker den här gången.
Har väldigt mycket just nu iallafall så får passa på så länge den finns 🙂

Kommer behövas ännu mer motivation och målsättning för att förändra kosten för där saknar jag kunskapen också. Men jag jobbar på det också, däremot är det svårare för dels vill jag tycka det jag äter är gott, dels tycker jag det mesta med matlagning är tråkigt, tyvärr. Men jag ska verkligen försöka för jag vill ha en förändring.

Just nu har jag lite brist på motivation överlag.
Beror nog till stor del på stress för det är lite väl mycket överlag i livet som stressar mig just nu, mestadels undermedvetet så det ligger och gnager och jag kan inte ens göra något åt det. Både bra och dåligt för tänker inte på det hela tiden då iallafall.
Men skulle tro det påverkar mig både fysiskt och mentalt en hel del.

Tur jag har en del positiva saker/personer som lyfter och räddar humöret samt ger massa positiv energi att ta itu med resten där det måste ske förändringar.
Umgås med personer jag trivs med ger verkligen energi och motivation att orka med det mesta jag både vill och borde göra.
Även prata med rätt personer kan verkligen ge en skjuts för humör och energi.
Tur jag har såna människor i mitt liv.

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply