SEMESTER – Frihet – Återhämtning

Äntligen!!!
Tror aldrig semestern varit så efterlängtad som i år.
Helt slut mentalt och många gånger på bristningsgränsen.
Eller till och med över den…
Inte många rätt där inte men spelar ingen roll hur mycket jag försökt göra det rätt, det har bara blivit fel.

Men nu ska jag göra allt jag kan för att glömma jobbet helt i 4v. Bara släppa allt.
Inte tänka på det. Försöka inte ens kolla jobbmobilen.
Det kommer bli svårt inte kolla mejlen men får försöka iallafall.

Har redan en del roliga planer inplanerade. Några små resor och upptäcksfärder med mycket trevligt sällskap. Ett äventyr, ett bröllop och massa vila, avslappning och återhämtning. Samt en hel del träning är tanken.

Ska baka typ 15 kladdkakor under semester varav 10 är till vännerna bröllop, hedrande uppdrag men också lite nervöst för det måste gå rätt. Sen fyller mamma år och jag ska stå för några efterrätter. Men det är kul och terapi att baka så jag ser fram emot det.

Hoppas även på många dagar med trevlig sällskap men det ska planeras in och sedan hända. Får hoppas det blir av, se om någon vill umgås lite 🙂 Äta lite gott, träna kanske, hänga på landet eller fika och bara umgås ute eller hemma.
Umgås med härliga, trevliga människor ger bra energi och positiv återhämtning,

Ska bli så galet skönt bara vara.
Har en hel del jag vill försöka hinna med fixa, städa och röja hemma också men har haft ovanligt mycket energi senaste veckorna på grund av att livet utanför jobbet varit riktigt bra på många sätt. Vill få ordning men är svårt veta vart jag ska börja nästan.
Får skriva nån vettig lista och sen följa den helt enkelt.

Men om nån vill ses och hitta på nåt så säg gärna till 🙂

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply