Riktigt bra ledighet – massa energi inför lite mer kaos

Hade återigen en riktigt bra ledighet.
Att umgås med rätt personer ger verkligen massa positiv energi.
Vilket jag verkligen behöver just nu när det pågår lite mycket kaos på jobbet nu.
Så mycket lättare att klara av de nätterna med såna dagar bakom sig och förhoppningsvis även framför mig.

Efter att ha bråkat med telia i fredags och faktiskt fick killen inse att kundservice kan vara en bra idé så bakade jag två kakor. Ett experiment och en sockerkaka, var evigheter sen jag bakade en sån. Blev inte riktigt som jag ville men okej iallafall. Fick godkänt av de som smakat också. Men ska göra en ny vid tillfälle.

Varit mycket godsaker den här helgen. Bakverk och bär. Mycket gott, även ätit vettig mat som omväxling, underlättar när andra ser till det blir av 🙂

Mötet gick bra, tyckte jag iallafall, saknar lite info men sen är det bara börja baka och förbereda. Och tänka över hur tusan jag ska lösa transporten till Västerås. Senare problem men får börja fundera lite. Har en del olika lösningsförslag, måste kolla med lite folk också. Och se om jag kan hyra frysplats nånstans en vecka i augusti…

Kört föräldrarna hem och skadebesiktigat bilen, att så lite skada kan kosta så förbannat mycket. Bara hoppas försäkringsbolaget anser jag inte var skyldig..

Sedan bara fortsatt umgås med väldigt trevliga människor och bara njuta av ledighet och trevligt sällskap. Försökt släppa jobbet men det är svårt när allt pågår.
Men kanske hittat nån lösning, jobbar lite på det iallafall men är mycket som måste klaffa.
Hade en effektiv tisdag, bakade, bråkade mer med telia, tvättade, storhandlade och köpte även två mindre grejer som jag behövt länge men inte orkat fixa.
Även städat en del då jag blivit inspirerad av en i min närhet, ska se om jag kan få lite mer ordning hemma på nåt sätt.

Nu kör vi tre nätter (två kvar) innan det blir en ledig helg med omställning för nästa vecka är det dagjobb som gäller. 8-17, kommer bli intressant, jag brukar inte vara så mycket människa vid de tiderna 😛
Men fokuserar på det positiva jag ser fram emot helt enkelt.

This entry was posted in Bakning, Blogg, Livet, Sötebröd and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply