Långledigt – Välbehövligt

Med ett dragpass och ett fackmöte så blir den här ledigheten 2 dagar extra.
Jäklar vad jag känner att det behövs.
Skapligt slut mentalt på flera sätt.
Fortfarande inte helt återhämtad från smällen i januari men det får väl ta den tid det tar för det är ändå inget jag kan göra nåt åt hur gärna jag än vill å vad jag än tycker.
Bara acceptera och gå vidare, iallafall till viss del. Resten får ge sig på nåt sätt.

Å sen efter första lärodelen i det nya programmet på jobbet snurrar det i skallen av frågor, tankar, farhågor, nervositet, stress och rädsla,

Sen att det är rätt mycket som ska fixas denna ledighet är en annan sak.
Baka inför fikat, städa ännu mer inför fikat och allmänt förbereda.
Bilen ska in på service på fredag, äntligen. Mindre kul tidpunkt men men.
Tack vare en väldigt snäll kompis som skjutsar blir den äntligen kollad.
Å så ska en ny tråd sättas in i underkäken, också det på fredag. Kommer nog vara obekvämt några dagar men ska ändå bli skönt få tillbaka den. Klart mindre kul få räkningarna misstänker jag.

 

Hammarby spelar handboll på söndag, fotboll samtidigt men för mig är det egentligen inget svårt val även om jag gärna hade sett båda matcherna såklart. Verkar dock som man får följa båda matcherna hemifrån, fotbollen har redan stoppat publik och handbollen lär följa efter om de inte nöjer sig med restriktioner för att nå under 500 personer som är den uttalade gränsen för sammankomster.
Jag hade annars valt derby mot AIK för att kanske slippa kvalserien till Elitserien före fotbollen. Kanske delvis för att så många fler alltid går på fotbollen och jag tycker handbollen förtjänar allt stöd med tanke på hur grabbarna där ställer upp.

Skyddsombudsmöte på jobbet på måndag (som ska förberedas under helgen) innan pappa ska firas på kvällen. Kan bli en riktigt bra dag hoppas jag.
Och onsdagen är det styrelsemöte i facket innan den extra lediga kvällen spenderas med att se Chelsea försöka skapa mirakel i Champions League.

Lördag och tisdag är helt tomma än så länge. Kan bli väldigt skönt och välbehövligt om inget roligt dyker upp. Får väl se vad som händer helt enkelt.
Men ska försöka släppa stressen och pressen för några dagar.
Hitta bra saker att fokusera och tänka på helt enkelt.
Försöka hitta en bra grundkänsla att bygga vidare på.

Så det kan (och ska) bli en bra ledighet.
Har lite tankar på att göra saker som kanske inte är det smartaste men argumentet “varför inte” leder just nu ändå.

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply