Lysande start…

Får nog försöka räkna mitt nya år från imorgon för den här födelsedagen blev sådär.
Började med att det blev fördröjd sömn för att hantverkare skulle in i min lägenhet.
De var dock snälla nog att börja hos mig och det tog inte så lång tid men kostade väl nån halvtimmes sömn iallafall.

Sov hyfsat men för lite. Blir bara tröttare och tröttare så måste se till få sova den här ledigheten trots planer lite väl tidigt på dagarna.
Väl tillbaka på jobbet bestämde jag mig för att beställa en portion pommes som lite roligare middag än en macka. Det skulle jag inte gjort tydligen.

Efter mindre än halva portionen känner jag ett knäck i tråden bakom tänderna. En titt i spegeln bekräftar, skiteländet har lossnat igen. Från samma fäste som i somras, det som de inte kunde fixa ordentligt för att tråden böjt sig.
Så nu blir det ofrivillig diet tills jag får en akuttandläkartid, förhoppningsvis tisdag kväll eller möjligen onsdag morgon. Så irriterande när tråden är lös och den här spänner i tänderna. De borde klippt den i somras som jag sa redan då.

Något oväntad bov skyldig till min ofrivilliga diet

Fått in massa trevliga Grattis från väntade och oväntade håll 🙂
Saknar väl nåt också men så är det alltid.
Men nu blir det nytt år helt enkelt som ska bli bra, när tråden är lagad så jag kan äta igen. Diet e säkert bra men jag föredrar få välja det själv.
Kan vara bra kunna äta på jobbet när jag redan är så galet trött…
Men diet 48h e väl nyttigt på sitt sätt antar jag. Tackar snäll kollega för bra måltidsersättning som bör underlätta. Men lär vara sådär körduglig imorgon efter tandläkaren när jag ska hämta bilen igen.

Se hur det går med tandläkartiden, när jag får en, de försöker ändra via mejl och ber mig återkomma men autosvaret säger de återkommer imorgon… Så jag kommer få svårt hinna eller inte sova. Aja, är ledig efter så bara eländet blir lagat så jag kan äta igen är jag nöjd, typ… Men sisådär kul födelsedagspresent till mig själv måste jag säga.
Lite mer KBT e säkert nyttigt. Fast inte så ekonomiskt.

Och så måste jag ringa Telia för att kolla hur de tänker lösa Allsvenskan och OS när de inte vill betala Discovery.. Alltid en kul telefonkö.

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply