Dags se framåt

Nu räcker det, det är dags att se framåt.
Jag mår bara sämre av att gå runt i dessa cirklar. Negativ spiral helt enkelt, det är dags att bryta den nu. På nåt sätt. Tänkt så ett tag nu men det blir bara klarare och klarare.

Försöka lämna det gamla bakom mig men utan att glömma, bara försöka gå vidare när jag ändå inte kan påverka händelserna hur mycket jag än tycker de var och är fel.
Hur mycket jag än vill ändra på saker eller prata om dem.
Det är “out of my hands”
Och å andra sidan, varför försöka när vissa uppenbarligen inte vill samma sak.
Gäller många saker och en del frustrerar mer än andra.

Helt enkelt sluta bry mig om vad folk som uppenbarligen inte bryr sig om mig tycker om saker jag gör. Synd bara att jag ändå måste hantera vissa utbrott som kommer som jag inte har nån aning om var de kommer ifrån eller hur tusan jag ska hantera det utan att göra det värre när jag inte ens skapat det från början.

Fördelen med att vara hemma sjuk en månad var att det blev mycket tänkande, på gott och ont, det gjorde ont en del gånger men när sakerna väl lagt sig på andra sidan tankegången, efter ett tag verkar även insikter landat. Lite lättare smälta då men vissa saker har jag svårare lämna bakom mig. Men är väl bara försöka helt enkelt.
Inte mycket val och kanske lika bra.

Se om jag hittar nån bra lösning på hur bara. Försöka hitta något att fokusera om på helt enkelt. Ersätta går inte men leda om tankegången.
Får bli målsättningen den här jobbhelgen mellan samtalen.
Tips mottages tacksamt…

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply