Bostadslös

Eller ja, inte riktigt så klart men känslan blir det ändå.
Hade ett trevligt samtal med en granne igår morse på parkeringen som dock slutade med betydligt mindre trevlig information.
Tydligen ska hyresvärden börja stambyta huslängan inom några månader. Det behövs säkert men kommer göra boendet lurigt när det börjar. Dels ska vi tydligen bo i baracker på gården under tiden, beräknad tid är fem månader… minst..

Nåt att se fram emot…

Sedan ska de visst dessutom renovera lägenheterna. Låter ju trevligt men är inte så sugen på den hyreshöjningen eller att det lär innebära att jag måste tömma hela lägenheten… Kommer bli ett rent helvete oavsett och jag vet inte hur jag ska lösa det på nåt sätt. Jag kan inte bo i baracker bredvid stambyte när jag måste kunna sova dagtid.

Jag vet inte om det går att kräva ersättningslägenhet när man jobbar natt, hörde det förut och tänker verkligen försöka. Men bara tanken på att behöva tömma lägenheten ger mig mardrömmar. Än mer efter att ha sett föräldrarna gå igenom det helvetet senaste året. Kanske dags leta lägenhet och flytta.

Men måste lik förbannat hitta en lösning verkar det som och jag har ingen aning om hur. Bli inneboende hos nån eller försöka hyra en annan lägenhet på nåt sätt. Men inget av det lär gå att lösa på ett bra sätt.

Riktigt dåligt avslutning på den här jobbvändan.
Både nyhets, humör och måendemässigt.
Bara se framåt och hoppas det blir en ledighet med trevliga saker och nyheter samt att saker kan vända nån gång…

Så, om nån har ett lämpligt boende över åt mig så säg gärna till.
Alla förslag uppskattas…. 🙂

This entry was posted in Blogg, Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply